2 hetes HOME STAGING online mentorprogram


2022. Augusztus 1- 14.

2022. Szeptember 5- 18.

 
 

Ha ingatlan eladás előtt állsz, akkor szeretettel meghívlak a Home Staging online mentorprogramba, amely segíteni fog abban, hogy gyorsabban és magasabb áron el tudd adni ingatlanod. Támogató körben, egymást segítve, meghallgatva, gyakorlatokon keresztül foglak végig vezetni a lakás felkészítési folyamaton. A saját lakásodra tervezzük meg együtt a felkészítést, amihez a kreatív tervező füzetek lesznek segítségül.

A program alatt bátran lehet kérdezni, egymásnak tippeket, ötleteket adni.
Élő bejelentkezések lesznek a következő felbontásban:

Personal és home staging

Ingatlan eladása, költözés sosem egyszerű, ezért ezen az előadáson az érzelmi oldalon lesz a fókusz. Sok esetben késlelteti az értékesítést az érzelmi kötődés, így ezzel fogunk foglalkozni. Emellett magáról a home stagingről, az ingatlan felkészítésről is fogok beszélni.

Tervezés

Megtervezzük a lakásod felkészítését eladásra. Összegyűjtjük a teendőket, beszerzendőket, meghatározzuk a célcsoportod, költségeket, piacot elemzünk.

Megvalósítás

Megvalósításban segítek és bemutatom az általános teendőket, tippeket adok minden helyiséghez. Megvizsgáljuk, hogy tudjuk kiemelni az ingatlanod előnyeit és hogy tudunk jó első benyomást létrehozni.

Marketing, értékesítés

Összeállítjuk a lakásod marketing csomagját: megírjuk a hirdetési szöveget, profi ingatlan fotózáshoz adok tippeket, emlékeztetőt készítünk. Az értékesítés pszichológiai oldaláról is lesz szó.

                                                                        Hol lesz?

Zoom alkalmazáson keresztül. Aki nem tud részt venni mindegyik alkalmon az megkapja a felvételt utólag, így nem fog kimaradni semmiből.

                                                                  Kinek ajánlott?

Elsősorban azoknak, akik maguk szeretnék felkészíteni és eladni a lakásukat. Azoknak is, akik csak tervezik az eladást vagy már árulják, de eredménytelenül. Emellett ingatlan kiadás esetére is nagyon ajánlott.

  Mennyibe kerül?

Kedvezményes, bevezető ára 9000Ft. Ez az ár töredéke annak, hogy ezzel a tudással milliókat fogsz keresni! 

+Ajándék kreatív tervező füzetek a home staging 1. és 2.szintjéhez

+Ajándék felkészítési csekklista

Jelentkezni az összeg átutalásával tudsz ezen a linken keresztül:

Már alig várom, hogy együtt felkészüljünk a lakásod eladására ☺️
Addig is, ha bármi kérdésed van a programmal kapcsolatban, akkor írj nyugodtan.


Szeretettel,
Melinda